Barbecues en Braadpannen

Barbecues en braadpannen zijn onmisbaar op elk feest waar men of zelf of door een kok het eten op locatie wil laten bereiden.

Voor het grillen of bakken van uw eten zijn bij ons 2 mogelijkheden. De gasbarbecue met of zonder bakplaat en braadpan op electriciteit of gas.
De barbecues op gas zijn snel warm en het vuur is beter te beheersen dan bij een traditionele barbecue met houtskool of briketten.  Ook de mogelijkheid om 1 rooster te vervangen door een bakplaat maakt het ideaal om bepaalde vleessoorten te bakken in plaats van te grillen.

Braadpannen zijn ook geschikt voor het bereiden van alle vleessoorten, maar ook voor andere bijgerechten zoals aardappelen en groenten.
Maar ook voor een groot ontbijt met veel spiegeleieren.
Er zijn diverse maten braadpannen beschikbaar.

Alle barbecues en braadpannen worden met uiterste zorg schoongemaakt en schoon uitgeleverd zodat u direct kunt beginnen.

Bij alle gasbarbecues en gasbraadpannen worden gasflessen meegeleverd. Deze gasflessen zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. U kunt ook een eigen gasfles gebruiken, dit zijn de standaard gasflesaansluitingen zoals op elk gastoestel.

Online offerte versturen

Direct bestellen via de webshop