Stoelen, tafels en statafels

Bij vele gelegenheden zijn stoelen van belang, daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze stoelen.

Stoelen huren

Nieuw in ons assortiment is de ‘Design stoel’. Deze design stoel is van kunstof in de kleur wit met een stroef zitvlak waardoor u zeer comfortabel zit.

Een veelgebruikte is stoel is de stackchair. De stoel heeft een stoffen zitting en rugsteun in bordeaux rood. Door de stevige constructie en de comfortabel zitting is deze stoel uitermate geschikt voor elke gelegenheid.

De klapstoel is ideaal voor elke gelegenheid. De klapstoelen kunnen gekoppeld worden met speciale koppelstukken waarbij er zo’n 9 cm ruimte tussen de stoelen is. Door deze ruime ruimte hebben uw gasten extra comfort in vergelijk met direct koppelbare klapstoelen.  Ook hebben deze stoelen geen uitstekende onderdelen waar uw gasten zich aan kunnen bezeren. De koppelstukken moeten apart meebesteld worden.

De kuipstoel is een kunststof terrasstoel die geschikt voor buiten en binnen gebruik. Door zijn goede vorm zit deze stoel zeer comfortabel.

Tafels / statafels huren

Zowel voor de stackchairs als de kuipstoelen hebben wij bijpassende tafels en linnengoed in het assortiment. Ook hebben we er examentafels in ons assortiment, deze klaptafels hebben een afmeting van 60x90cm. De statafels hebben een metalen onderstel en een hardkunstof bovenplaat. Bij onze statafels kunt u verschillende kleuren linnen bij bestellen voor een extra nette uitstraling.

Online offerte versturen

Direct bestellen via de webshop