Verlichting & Nooduitgangverlichting

Onze ruime assortiment van verlichting geeft u als huurder de ruime keus om de sfeer te bepalen die u wenst.

Parijse lampen
Onze parijse lampen zijn een klassieker, de staander met 3 tot 5 bollen op de top.
De parijse lampen zijn voorzien met LED lampen die zacht wit licht geven van een gloeilamp van 25W. (niet dimbaar)

Hangende lampen
Als u liever een hangende lamp heeft, dan kunt u kiezen uit onze hanglampen. Deze hanglampen zijn voorzien van LED lampen die hetzelfde zacht wit licht geven als van een gloeilamp van 25W. (niet dimbaar). Nu nieuw in ons assortiment zijn er de zo genoemde Tube-lights. Deze zijn voorzien van een aantal RGB dimbare LED-spots die worden geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kunt meerdere Tube-lights tegelijkertijd bedienen. Er zijn 2 verschillende Tube-lights geschikt voor zowel grotere als kleinere tenten.

Kettinglampen
Voor lage ruimtes hebben wij de kettinglampen, deze lampen zijn per 6 tot 8 bollen met elkaar verbonden. Elke bol is voorzien van een haak om deze overal te kunnen ophangen. Deze kettinglampen zijn voorzien van LED lampen die zacht wit licht geven van een gloeilamp van 25W. (niet dimbaar)

Prikkabel
Al jaren bestaat de bekende prikkabel met zijn gloeilampen. Met de nieuwe LED technologie veranderen wij ook mee met de prikkabel. Ons assortiment is met prikkabel is nu volledig uitgerust met LED lampen. De prikkabel is 25 meter lang. De prikkabel met gekleurde lampje heeft om elke 50cm een lampje. Standaard is deze kabel uitgevoerd met blauw, geel, groen en rood. De lampjes zitten vast in de prikkabel en zijn redelijk bestendig tegen vallen. Deze LED lampen zijn niet dimbaar. De prikkabel met witte lampjes heeft elke 100cm een lampje. Deze lampjes zitten ook vast in de prikkabel en zijn redelijk bestendig tegen het vallen op de vloer. Deze LED lampen zijn niet dimbaar.

Nooduitgangborden
Voor de nooduitgangen kunnen wij u voorzien van verlichte nooduitgangborden. Een set bestaat bij ons uit een verlichte nooduitgangbord met accu en een lichtgevende nooduitgangbord die in het donker oplicht.

Online offerte versturen

Direct bestellen via de webshop